وکالت کاری ورثه ایی، نمونه وکالت نامه
۲۱ آبان, ۱۴۰۲ انحصار وراثت 0 مدت زمان مطالعه: 2 دقیقهبا اعطای وکالت کاری ورثه ایی، وراث میتوانند اختیار انجام تمام امور اداری مربوط به تقسیم ترکه و انحصار وراثت را به یکی از وراث واگذار نمایند.
- شیوه ی اعطای وکالت کاری ورثه ایی برای انجام امور انحصار وراثت چیست؟
- برای انجام امور متوفی از چه نوع وکالتی استفاده می شود؟
در این مقاله در خصوص شیوه ی اعطای وکالت کاری به ورثه صحبت کرده ایم. در انتها یک نمونه متن وکالت کاری ورثه ایی ارائه نمودیم.
وکالت به یکی از وراث
در صورت فوت، بازماندگان جهت انجام امور ما ترک از جمله تحصیل گواهی انحصار وراثت، پرداخت مالیات بر ارث و تقسیم ترکه می بایست به ادارات و ارگان های دولتی، رسمی و مراجع قضایی ،دفتر اسناد رسمی، اداره ثبت اسناد و املاک و اداره ثبت احوال مراجعه نموده و یا می توانند انجام آن را به یکی از ورثه محول نمایند.
مراحل اعطای وکالت به یکی از وراث
به جهت سهولت و البته تسریع در انجام کارها وراث می توانند به یکی از ورثه وکالت دهند تا تمامی کارهای فوق صورت پذیرد. در واقع وراث با توافق یکدیگر یک نفر از ورثه را به عنوان وکیل در انجام امور اداری و حتی قضایی خویش انتخاب می کنند. با حضور در دفتر اسناد رسمی نسبت به تفویض اختیار فوق اقدام می نمایند. پس از آن شخص منتخب بدون نیاز به حضور همه وراث، تمامی امور ماترک را با ارائه وکالت نامه فوق به سرانجام می رساند. درخصوص نحوه ی تقسیم ارث در مقاله ی دیگری به طور کامل توضیح داده ایم.
وکالت کاری نیز اعطای اختیار برای انجام امور اداری به طرف مقابل است. درمورد جزئیات آن به طور کامل و دقیق توضیح داده ایم.
در صورت هر گونه مشکل حقوقی در خصوص ارث می توانید با وکلا و مشاوران مجرب ما در این حوزه در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید