درباره من
وکیل پایه یک دادگستری مشهد الف : قبول دعاوی درامور حقوقی ازقبیل دعاوی املاک واراضی ؛ دعاوی مالی ؛ دعاوی شرکت ها ؛ دعاوی بیمه ؛دعاوی خانواده ؛ درخواست های حصر وراثت وتقسیم ماترک و وارث ؛ درخواست های مربوط به تابعیت واقامت وصدور پروانه کاروغیره ب : پذیرش اعلام وکالت در امور کیفری از هرقبیل ج : حل وفصل اختلافات بویژه در امور خانواده از طریق مسالمت با میانجیگری ترجیحا در رویه جاری ماست .

وکیل و نماینده دادخواه که منجی ست بر آدم بیگناه
به فضل اهورایی نیک داد، به آیین آزادگی شد گواه

عکس ها و فایل های آپلود شده
هیچ فایلی بارگذاری نشده است.
مقالات ارائه شده
هیچ مقاله‌ ای منتشر نشده است.
سوالات پاسخ داده شده
(دوشنبه 14 مرداد)
اگر شخصی خارج از ایران مرتکب جرمی شود می توان خانواده شخص را در ایران بازداشت کرد؟
پاسخ:

با توجه به اینکه مجازات قائم به شخص می باشد نمی توانید به علت ارتکاب جرم توسط شخصی، دیگری را بازداشت یا مجازات نمایید ولیکن ممکن است توقیف اموال خود شخص در ایران بسته به پرونده مطروحه امکان پذیر باشد.

سند
(دوشنبه 14 مرداد)
به شخصی در سال ۷۴ به صورت قولنامه زمینی فروخته شده و بعد از فوت فروشنده توسط وراث وی به شخص دیگری نیز به صورت قولنامه فروخته شده . چه نوع دعاوی میتوان مطرح کرد ؟
پاسخ:

میتواند علیه وراث شکایت کیفری مبنی بر فروش مال غیر کند و با استناد به تاریخ قولنامه خودش که از نظر زمانی مقدم بر قولنامه دیگر می باشد به اثبات مالکیت خویش بپردازد.

طلاق
(دوشنبه 14 مرداد)
همسرم منزل را ترک کرده است چه راهی برای تمکین وی می باشد؟
پاسخ:

سلام در ابتدا اظهارنامه ای برای وی ارسال کنید جهت بازگشت و تمکین. ( از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضائی)اگر توجهی نکردند دادخواست الزام به تمکین بدهید و مجدد اگر خواهان تمکین نبودند و رای ناشزه بودن وی از طرف دادگاه صادر شد فقط نفقه به وی تعلق نمی گیرد و شما می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید.

تقسیم ارث
(دوشنبه 14 مرداد)
آیا میتوان ملک ورثه ای بدون انحصار وراثت را خریداری کرد؟
پاسخ:

اولا مستحضر باشید که حتما بعد از فوت هر فردی باید گواهی انحصار وراثت گرفته شود به دلیل اینکه به نام پدر بوده است و شما نمیتوانید بدون گواهی برای فروش و تقسیم اقدام کنید. ثانیا متوفی نیز تنها تا یک سوم از مالش را میتواند وصیت کند.

تقسیم ارث
(دوشنبه 14 مرداد)
چگونه این امکان وجود دارد و به چه ترتیبی باید از وراث جهت انتقال مال به مادرمان اقدام کنیم
پاسخ:

با وجود طبقه اول وراث ( پدر-مادر۰ فرزندان ) طبقه دوم ( اجداد-خواهر و برادر ) ارث نمی برند بنابراین از پدر شما به عمویتان ارثی نمی رسد. لازم به ذکر است زوجه ( مادرتان ) در عرض طبقات ارث می باشد و به ایشان نیز ارث می رسد.

برای انتقال سند ماشین به نام مادرتان ابتدا باید برای گرفتن گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس با اعلام رضایت و موافقت تمام وراث می توانید ماشین را به نام مادرتان انتقال دهید.

نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی هنوز ثبت نشده است.

نظرات کاربران

لطفا برای ثبت دیدگاه خود ابتدا وارد سایت شوید