_________________________________
بهترین وکیل خانواده
همسرم مایحتاج زندگی را پرداخت نمیکند، از چه راهی اقدام کنم؟
میخواهم طلاق یک طرفه بگیرم. از کجا وکیل متخصص پیدا کنم؟
همسرم جهت مهریه اقدام کرده و وکیل گرفته است. به کجا مراجعه کنم؟
چجوری با گرفتن فرزندام طلاق بگیرم؟
چه وکیلی تخصص کافی در امور خانواده را دارد؟
در عین حال که خانواده کوچکترین عضو جامعه می باشد، آنچنان از حساسیت بالایی برخوردار است که همواره دغدغه روانشاناسان و حقوقدانان بوده است. از یک خانواده سالم فرزند مناسب به جامعه وارد شده و پس از آن دوباره تشکیل خانواده میدهد. در این بین به غیر از تعهدات انسانی فی ما بین یک زوج لازم است تعهداتی از طرف دولتها به افراد تحمیل گردد. این تعهدات قوانین حقوقی خانواده نام دارد که در تمام کشورهای دنیا وجود دارد. ولی شکل و شمایل آن بر اساس وضعیت ، عرف و فرهنگ جامعه فرق میکند.
در این قوانین خانم و آقا نسبت به یکدیگر از حق و تکلیف برخوردار هستند. این مسئله در مقابل فرزندان هم صادق هست. در واقع زوج و زوجه در مقابل فرزند دارای تکلیف و دارای حق و حقوق هایی میباشند. دعاوی که مربوط به مسائل و اختلافات مابین زوجین و اثار ناشی از روابط آنها می باشد دعاوی خانواده نام دارد و وکیلی که تخصصی در این موضوع فعالیت میکند وکیل خانواده نام دارد. دادیاران با سابقه چندین ساله بهترین وکیل خانواده را در اختیار شما قرار میدهد. وکلای خانواده در دادیاران صرفا و تخصصی در حوزه خانواده فعالیت کرده و اشراف کامل به دادگاه ها، شرایط، قوانین مدون و قضات خانواده دارند.
مهمترین دعاوی خانواده، نفقه، مهریه، طلاق توافقی و یکطرفه، تمکین، حضانت، ملاقات فرزند، کفالت و … میباشد. به اختصار چند مورد آن توضیح داده میشود.
برای ارزیابی رایگان پرونده فرم را پر کنید.
تمکین:
یکی از اثار نکاح تمکین زوجه (خانم) از زوج (آقا) میباشد که شامل تمکین خاص و عام است. در صورتی که زوجه بدون عذر شرعی یا قانونی امتناع از تمکین نماید، زوج چنین دعوایی را در دادگاه خانواده مطرح میکند. به لحاظ قانونی زن موظف به تمکین عام و تمکین خاص از همسر خود میباشد.
تمکین عام ناظر بر امور کلی زندگی مشترک و خانوادگی است و تمکین خاص ناظر بر روابط زناشویی میان زن و مرد. به عنوان مثال زن نمی تواند بدون اجازه و رضایت همسر خود و یا بدون هیچگونه دلیل موجهی منزل مشترک را ترک کند. در این صورت شوهر میتواند به ادعای عدم تمکین همسر خود از او شکایت کند. در صورتی که عدم تمکین زن از همسر خود اثبات شود و دادگاه رای مبنی بر عدم تمکین دهد، دیگر زن حقی برای مطالبه نفقه نخواهد داشت؛ چرا که نفقه به زن ناشزه تعلق نمی گیرد. همچنین در پی آن مرد میتواند از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد نماید.
مهریه:
یکی از حقوقی که به مجرد نکاح برای زوجه طبق قانون مدنی برقرار میگردد مهریه است. در صورتی که مهریه عندالمطالبه باشد زوجه در هر زمانی میتواند پس از عقد و قبل از نزدیکی نصف و پس از نزدیکی کل مهریه را مطالبه کند. ضمن اینکه در صورتی که مهریه عندالمطالبه باشد و زوجه حتی برای یک مرتبه تمکین نداشته باشد، وی تحت شرایطی نیز، حق استناد به حق حبس و امتاع از تمکین تا وصول کامل مهریه را دارد (حق حبس در ازدواج).
مشاوره با وکیل خانواده در مشهد
نفقه زوجه:
نفقه یعنی تأمین هزینه زندگی زن که شامل اثاثیه، خانه، منزل، غذا، دارو، لباس و درمان بوده که از زمان عقد دائم بر عهده شوهر است. میزان نفقه بر مبنای شئونات خانوادگی زن، عرف و عادت ساکنان هر منطقه و وضع مالی مرد توسط مرجع قضایی تعیین میگردد.
نفقه به دو نوع نفقه معوقه و جاری تقسیم میگردد.
نفقه معوقه:
به اصطلاح نفقه اینکه به تعویق افتاده است! زوجه میتواند نفقه ایام گذشته خود را تا زمان تقدیم از زوج درخواست نماید.
جاریه:
مطالبه این نفقه منوط احراز تمکین زوجه از زوج میباشد و از لحاض فاصله زمانی، حال به بعد را در بر میگیرد. در واقع شرط اصلی نفقه جاریه این است که خانم در منزل حضور داشته باشد و تمکین کند. چنانچه زوجه ناشزه شناخته شود از دریافت چنین نفقه محروم میگردد.
زن ناشزه فردی است که نسبت به انجام وظایف زناشویی بدون دلیل موجه و مانع شرعی امتناع و خودداری میکند.
حضانت:
حضانت جزو دعاوی غیر مالی خانواده میباشد که در صلاحیت دادگاه خانواده و به معنی مشارکت والدین در نگهداری و تربیت فرزند است. حضانت هم حق و هم تکلیف والدین میباشد با این حال با توافق قابل اسقاط و یا واگذاری به دیگری میباشد. در صورت که مواردی از جمله، جنون، کفر، اعتیاد و اشتهار به فساد احدی از والدین، اثبات گردد حق حضانت از پدر و مادر قابل صلب میگردد. ضمن اینکه یکی از والدینی که حضانت طفل با او نیست، طبق مدت توافق و یا حکم دادگاه حق ملاقات فرزند را دارد.
بهترین وکیل خانواده در مشهد. جهت هماهنگی با شماره ۰۹۱۵۲۴۴۷۰۹۰ تماس بگیرید.
دادیاران شامل ۲ دفتر تخصصی حقوق خانواده در مشهد میباشد. شما میتوانید جهت تنظیم وقت مشاوره با ما تماس بگیرید.
لازم به ذکر است دادیاران در بسیاری از پرونده نتایج را برای شما ضمانت میکند! همچنین برخی از پروندههای خانواده از جمله نفقه و مهریه در صورت به نتیجه رسیدن پرونده شامل پرداخت هزینه میباشد.
وکیل طلاق
دفتر حقوقی دادیاران با همکاری وکلای متخصص در حوزه امور حقوق خانواده ، خدمات مشاوره و وکالت پرونده های طلاق را با شرایط ویژه تقبل می نماید. در مقاله زیر به راه های معمول طلاق یکطرفه و ارتباط با وکیل طلاق به صورت خلاصه اشاره شده است.
انواع طلاق در ایران
طلاق رجعی نوعی از طلاق است که در مدت عده برای مرد حق رجوع وجود دارد. عده، مدت زمانی است که زن پس از طلاق حق ازدواج مجدد ندارد. این مدت زمان بسته به نوع جدایی ( فسخ نکاح، مرگ شوهر، باردار بودن یا نبودن و نوع ازدواج و … ) متفاوت می باشد. علت وجود عده از نظر فقهی احترام به همسر سابق و اطمینان از نداشتن فرزند از وی و پاک بودن رحم می باشد. در دوره عده طلاق رجعی مرد می تواند به همسر خود رجوع کرده و به او محرم می باشد. هرگونه ازدواج مجدد زن در این دوره باطل می باشد. همچنین زوجه در این دوره از شوهرش نفقه می گیرد.
طلاق بائن آن است که در مدت عده برای مرد حق رجوع وجود ندارد. در طلاق بائن رابطه ی زوجیت قطع شده و حق نفقه از زن گرفته شده (مگر آن که آبستن باشد) و زوجین از یک دیگر ارث نمی برند. و اگر مرد بخواهد دوباره با زن ازدواج کند باید عقد جدیدی جاری گردد.
موارد طلاق بائن
- طلاق دختر باکره. یعنی دختری که دخول انجام نداده است.
- طلاق زن یائسه.
- طلاق خلع و مُبارات مادام که زن رجوع به عوض نکرده باشد.
- چنانچه مردی ۳ بار با یک زن ازدواج نماید طلاق سوم بائن محسوب می شود.
- طلاق در صورت عسر و حرج زن.
عسر و حرج چیست و زوجه چگونه می تواند از آن استفاده کند؟
عسر و حرج در لغت به معنای معنای سختی و مشقت می باشد. در قرآن کریم میخوانیم: «فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْراً» ، یا «سَیَجْعَلُ اللّهُ بَعْدَ عُسْرٍ یُسْراً». بدین ترتیب، معناى عسر عبارت از صعوبت، مشقت و شدت است که در فارسى از آن به دشوارى و سختى تعبیر مىشود. واژه حرج نیز به معناى ضیق، تنگى، و سختى به کار رفته است. «… ما جَعَلَ عَلَیْکُمْ فِی الدِّینِ مِنْ حَرَجٍ» .دادگاه خانواده می باشد. در واقع عسر و حرج دارای مفهومی عرفی است که دادگاه باید به این مسئله دست پیدا کند که زوجه در شرایطی است که ادامه زندگی برای اون با درد و رنج شدید همراه است. ولی شرایط مشخصی را عنوان نکرده است. به همین دلیل قانونگذار به ذکر مصادیق تمثیلی از آن اکتفا کرده است.
طلاق از طریق ترک انفاق
طبق ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی زوجه در دو صورت می تواند درخواست طلاق ترک انفاق از دادگاه نماید. اول در صورت عجز زوج در پرداخت نفقه و دوم امتناع شوهر از پرداخت نفقه. در صورتی که هر کدام برای دادگاه محرز گردد دادگاه می تواند حکم اجبار به طلاق زن نماید. در جرم ترک انفاق برای اینکه شوهر به دلیل نفقه ندادن مجازات شود، باید با وجود استطاعت مالی و وضع اقتصادی مناسب، از انجام وظیفه خودداری کند. البته در صورتی که شوهر ثابت کند که زن از وی تمکین نمی کند، نه تنها مجازاتی نداشته، بلکه تکلیف پرداخت نفقه از گردن او ساقط خواهد شد. می توان در نظر داشت که زوجه می تواند قبل ازدواج عدم پرداخت نفقه را در صورت داشتن وکالت طلاق شرط کند. پیشنهاد می گردد در رابطه با این مسئله حتما با وکیل متخصص طلاق مشورت گردد.
وکیل طلاق توافقی
باید توجه داشته باشید که در واقع اکثر درخواست های طلاق در نهایت به طلاق توافقی خطم خواهد شد. در واقع اکثر طلاق های ثبت شده توافقی محسوب می شود. معمولا زوج و زوجه پس از طرح دعاوی مختلف و عدم دریافت نتیجه جهت طلاق توافقی اقدام می کنند. نکاتی که باید در طلاق توافقی در نظر گرفت:
- ثبت توافقات اولیه جهت تعیین تکلیف مهریه، جهیزیه، حضانت فرزندان و طلاق.
- ثبت قرار های محضری و ارائه حق طلاق توسط مرد.
- مشاوره دادگاه.
- دادخواست طلاق توافقی.
- ثبت واقعه طلاق.
در طلاق توافقی زوجه با دریافت حق طلاق نیاز به وکیل دادگستری به عنوان وکیل زوج در دادگاه نیاز دارد. همچنین قبل از هرگونه توافقی پیشنهاد می شود به وکیل متخصص طلاق توافقی مراجعه کنید.