بیمه عمر چیست؟چه فوایدی دارد؟

۱۹ آبان, ۱۴۰۱ 0 مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
بیمه عمر
به این مطلب امتیاز دهید

بیمه عمر چیست؟چه فوایدی دارد؟

حتما تا به حال اصطلاح بیمه عمر را شنیده اید. در این مطلب می خواهیم به تعریف این بیمه و انواع و فواید استفاده از آن بپردازیم.


تعریف بیمه عمر

یکی از انواع قرادادهای بیمه است که بین بیمه گذار و بیمه گر منعقد می شود و غالباً دارای مدت زمان طولانیست. در این قرارداد شخص بیمه گذار متعهد می شود که اقساطی را در طی بازه زمانی قرارداد بپردازد. پس شخصی که بیمه شده است اگر به هر دلیلی فوت کند یا در اثر حادثه ای نیاز به هزینه های درمانی داشته باشد یا اینکه از کار افتاده شود در اینجا شرکت بیمه موظف است که، مبلغ بیمه پرداخت شده را بطور یکجا یا بصورت مستمری به خود شخص بیمه گذار یا شخص ثالثی که او تعیین کرده است، بپردازد. این بیمه از نوع بیمه ی اشخاص است.

انواع:

  • بیمه عمر مدت دار: شخص برای مدت معینی حق بیمه را می پردازد. این قرارداد براساس اینکه به شرط حیات یا به شرط ممات بنا شده باشد، مبلغ مشخصی به ذی نفع آن پرداخت خواهد شد.
  • بیمه تمام عمر: در این نوع بیمه مدت زمان بیمه نامه محدودیت ندارد. شرکت بیمه متعهد می شود که هر زمان بیمه گذار فوت نماید، مبلغ بیمه را به ذی نفعان بیمه بپردازد. مبلغ حق بیمه در این بیمه بیشتر از بیمه عمر مدت دار است.
  • بیمه مختلط: اگر بیمه گذار در طی این قرارداد فوت نماید، مبلغ اصل بیمه به علاوه ی سود آن به ذی نفعان بیمه پرداخت می شود. اما اگر شخص در طی قرارداد بیمه فوت نکند، مبلغ اصلی سرمایه به علاوه سود آن به شخص بیمه گذار پرداخت می شود.

فواید بیمه

  1. تعیین مبلغ بیمه توسط خود بیمه گذار.
  2. تعیین روش پرداخت توسط بیمه گذار.
  3. تعیین مدت زمان بیمه توسط بیمه گذار.
  4. عدم وجود محدودیت سنی.
  5. مدت بیمه بین ۵تا ۳۰ سال می تواند تعیین شود.
  6. امکان وام گرفتن با بیمه ی عمر.
  7. دریافت تضمینی سود بیمه.
  8. امکان تعیین دریافت مبلغ بیمه بصورت یکجا یا بصورت مستمری.
  9. این بیمه معاف از پرداخت مالیات است.
  10. هماهنگ با تورم است.
  11. پوشش جهانی دارد.
  12. امکان استفاده به عنوان ضمانت نامه.
  13. و…

قرار جلب به دادرسی چیست؟

در مورد تمام جرایم روند رسیدگی به این شکل است که در ابتدا، موضوع در دادسرا توسط بازپرس رسیدگی میشود. به عبارتی بازپرس وظیفه دارد...

ورشکستگی چیست ؟ به چه کسی ورشکسته می گویند؟

فهرست مطالبشرایط تحقق ورشکستگی 1. تاجر بودن:2. عدم پرداخت بدهی:3. صدور حکم ورشکستگی:انواع ورشکستگیورشکستگی به تقصیرورشکستگی به...

اثبات مالکیت ملک

فهرست مطالبمالکیت چیست؟سند مالکیتمستندات لازم برای اثبات مالکیت ملکسندشاهدمبایعه نامهمتصرف بودناثبات مالکیت وراثمدارک اثبات...

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۰ دیدگاه ثبت شده است.